Rólunk 0311 - Budapest Makery

”Az a kulcs, hogy a főzés itt közös játékká válik” – Forbes

A Makery egy innovatív vendéglátó hely, amely az együtt főzés kreatív közösségi élményét kínálja pároknak, családoknak, baráti társaságoknak, cégeknek és turistáknak is.

Foglalástól, az étkezésig:

Mint minden rendes étteremben, a Makeryben is kaptok egy étlapot az érkezés után. Épp úgy, mint akármelyik étteremben, mindenki saját ízlése szerint válogathat.

…ám innentől kezdve minden más lesz! 🙂

Megkapjátok a kiválasztott étel elkészítéséhez szükséges hozzávalókat egy vágódeszkán, kis tálkákban, kimérve és előkészítve. Persze innentől sem vagytok magatokra hagyva, mindenki kap egy tabletet, amin egy videó alkalmazás végigvezet az áhított étel elkészítésének lépésein. 

Az étteremben a legmodernebb konyhai technológiával felszerelt, Electrolux sütők és főzőasztalokba épített indukciós lapok segítenek az ételek elkészítésében.

A világon egyedülálló módon, itt minden egyes nap éttermi áron és éttermi időn belül kaphattok egy aktív közösségi eseményt, az együtt főzés élményével! Az étlapon nem csak híres szakácsok és gasztro-bloggerek ételei találhatóak meg, de a akár Ti receptjeitek is felkerülhetnek rá…

Nem kell félni, az áraink nem borsosak (ellentétben a borsbundás borjúszűzünkkel… haha). Előételt és desszertet 3.000Ft alatt, főételt pedig 2.000-5.000 Ft között választhattok a DIY étlapunkról, amit képpel és videóval együtt megtalálhattok az Étlapunk gomb alatt a fenti menüsorban. Áraink tartalmazzák a gondtalan főzés élményéhez szükséges összes konyhai eszközt és felszerelést, sőt el is mosogatunk, ki is takarítunk mindannyiótok után. Amit hoznotok kell magatokkal, az felhőtlen jókedv és kreativitás!

Máshol:

A Makeryben:

Hagyományosan csak azonos elkészítési módú, egyfajta konyhára jellemző ételtípus található, mint néhány már létező hagyományos csináld magad étteremben (Fondue, Korean Barbecue, Chinese Hot Pot vagy a Japanese Shabu Shabu).

A vendégek egy ételen dolgoznak közösen, a teljes ételkészítés hosszú folyamatát viszik végig, mint például a főzőiskolákban.

A Makeryben korszerű nemzetközi konyha szerinti különféle ételek találhatóak, melyek különböző konyhai eszközökkel, ételenként eltérő módon készíthetőek el.

A Makeryben a vendégek személyenként eltérő ételeket választhatnak az étlapról, melyek alapanyagait előkészítve és kimérve kapják meg, amit a személyzet mellett tableteken futó videó app segítségével, éttermi időtartamon belül készíthetnek és fogyaszthatnak el, majd végül a fogyasztás szerint fizethetnek ki.

Helyszín

Hungary 1072 Budapest, Dob utca 38.

Nyitvatartás

Hétfő: Kizárólag 10 fős foglalás felett

Kedd-Péntek: 13:00 – 23:00

Szombat: 11:30-23:00

Vasárnap: 12:00 – 20:00

Kapcsolat

+36 30 753 8040 Hét-Szo 09:00-20:30
+36 1 622 7391 Kedd-Vas 12:00-20:00

Rendezvény: event@budapestmakery.hu
Rendelés leadása: foglalas@budapestmakery.hu