Adj Élményt ajándékba!

Kicsiknek és nagyoknak, profiknak és amatőröknek, fiúknak és lányoknak!

Kreatív Társasági Élmény Mindenkinek!

A Makery nem egy főzőiskola! Itt mindenki olyan fogást választ, amit akar, akárcsak egy étteremben. Nincs tanár, csak egy tabléetes főzőalkalmazás, amely mindenkit végigvezeti a főzés lépésein. Ami itt történik, az közelebb áll a játékhoz, mint a tanuláshoz:

„A Makery egy játszótér, nem pedig egy iskola!”

Itt 6 éves kortól bárki elkészítheti az éttermi fogásokat. Még a kétbalkezesek is! Ugyanakkor a receptek a tökéletességre törekvő tapasztalt háziasszonyok és profi szakácsok számára is kihívást jelentenek. Végül a különböző képességű résztvevők egy nem mindennapi közös kreatív élményben részesülhetnek, ahol mindenkinek minden sikerül, a társaság pedig különleges élménnyel távozik!

Vásárolj ajándékot kényelmesen és gyorsan MOST!

A tökéletes ajándék receptje

A tökéletes ajándék igazi meglepetés

Senki sem örül egy elcsépelt, hétköznapi és unalmas ajándéknak! Az ajándék legyen érdekes és váratlan. Olyan, mint a Makery, mely a világ első DIY étterem brandje! Meglepő, de igaz: az étterem, ahol a vendégek maguknak főznek!!!

Hozzád fogják kötni, ezért adj különlegeset!

Akik az elsők között voltak itt, büszkén mesélhetnek róla, de még vannak, akik nem ismerik vagy még nem jutottak el hozzánk. Légy az első ajándékozók között! Adj Makery élményt és mindig emlékezni fognak rád, akik megkapják!!!

csapatepito-program-min

Ne tárgyakat adj, hanem Élményt!

A tárgyakat, amikre szükségünk van, mindenki megvesszi magának, amire pedig nincs szükségünk, az nyomasztó kacattá válik. Az élményeket viszont sokszor nem engedjük meg magunknak, pedig az emlékezetes élmények sokkal többet érnek mindenkinek, mint a tárgyak és egyre kevesebb lehetőségünk van rájuk. Ilyen a Makery kreatív közösségi élményprogramja is!

Legyen egyszerre több személynek is adható!

Mi van akkor, ha nem egy személynek szeretnél ajándékozni, hanem egy párnak, egy családnak, vagy a szüleidnek együtt! Ilyen esetben tökéletes ajándék a Makery közösségi élményprogram, amit például 2-3-4 fő részére vásárolhatsz!

Nincs sorban állás!!! Azonnal megvásárolható ONLINE!

Jön az a lehangoló év végi vásárlási láz, amikor zsúfolt áruházakban rohangálunk, egymást kerülgetve a fogyatkozó árukészlet között, miközben kifutunk az időből. A tökéletes ajándékot azonban könnyedén, pár kattintással online is beszerezhetjük! Ráadásul a Makery Élménykártyát azonnal elküldjük e-mailben!

Tökéletes ajándék mindenkinek jó!

A legtöbb ajándék nem való mindenkinek. Kicsiknek, nagyoknak, fiúknak, lányoknak mind más ajándékra van szükségük. Az ideális ajándék mégis mindenki számára emlékezetes lesz! Egy ilyen este a Makery DIY étteremben mindenki számára különleges élményt jelent!

Vásárolj ONLINE, sorban állás nélkül!

Tárgyak helyett adj Élményt Ajándékba! Örökre emlékezetes Program. Néhány kattintással MOST megveheted webshopunkban!