Online Leánybúcsú - Budapest Makery

Online Leánybúcsú

A nyár az esküvők szezonja, így értelemszerűen a leánybúcsúké is. Éppen készülődtök, hogy megfelelően elbúcsúztassátok barátnőtöket, de még nem jött el az idő, hogy mind együtt mehessetek étterembe vagy egy jó programra?
Pont Nektek találtuk ki a Makery Online lánybúcsú csomagunkat!

Tökéletes megoldást kínálunk erre az eseményre Covid idején is, hiszen nálunk minden adott, hogy egy igazán különleges közös élményben legyen részetek otthonotok kényelmében. A menyasszonynak pedig sosem árt, ha elleshet pár konyhai trükköt, amiket feleségként kamatoztathat a férje, a családja és nem utolsósorban a maga örömére.

Hogyan is működik?

A csomag felépítése nagyon egyszerű. Online kiválasztjátok a saját ízléseteknek megfelelő DIY, vagyis saját magatok által elkészíthető ételt és italt. Majd a kiválasztott ételeitek összes hozzávalóját, előkészítve és kimérve kiszállítjuk a megadott címre vagy címekre. Ezután, nektek megfelelő időben tudjátok az ételeket elkészíteni az online elérhető videoappunk segítségével lépésről lépésre.

Természetesen gondoltunk az italokra is. Az alaphangulatot egy welcome proseccóval adjuk meg, melyet később egy szintén általatok választott DIY longdrinkkel, vagy DIY koktéllal tudjátok még tovább fokozni.

Ahogy az éttermünkben, úgy online is képzett konyhatündérré válhat minden menyasszony! A nagy napra készülő ünnepeltnek ráadásul egy kis ajándékkal is kedveskedünk: egy különleges kedvezménykuponnal lepjük meg, melynek felmutatásával az ifjú pár 25%-os kedvezményt kap a fogyasztásból.

ONLINE LEÁNYBÚCSÚ CSOMAG

A választott ételek listáját, legkésőbb az esemény előtt 2 nappal küldjétek el számunkra a event@budapestmakery.hu címre. Egyedi ajánlatunkért pedig írjatok nekünk a timi.thomann@makeryworld.com címre!
Népszerű ajánlatunk
  • fejenként egy főétel
  • fejenként 1 kisüveges prosecco
  • fejenként 1 longdrink/DIY koktél
  • menyasszonynak egy 25%-os kártya benti használatra egy kedves levél kíséretével
  • Extra desszert

Ajándék a menyasszonynak!

Akár egy feledhetetlen élményt is ajándékozhatsz az utolsó előtti percekre egy izgalmas együtt főzős leánybúcsúval. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Ha érdeklődsz a neked szóló egyedi konstrukciók, kedvezmények iránt, írj nekünk

…vagy hívj minket:

vagy töltsd ki az alábbi űrlapot!