Fedezzétek fel a különleges vírusálló csapatépítő élményt!

Megérkezett a Home Office Team Building!

hányan
idealis-ajandek
ZOOM-IMAGE

Az internet megváltoztatta az életünket, a céges bulikat mindenképpen. Az ugráló CD-ket leváltotta az mp3, majd a Spotify. A YouTube-diszkó tarolt az irodai táncparketten. Majd jött a vírus, otthoni iroda lett az egész világ, előkerültek az italok a bárszekrényből és elindultak a Zoom partik. Itt tartunk most, de a buli nem áll le, a fejlődés folytatódik, ti se maradjatok ki belőle!

A Makery Home Office online csapatépítő élménycsomagokkal végre valami olyan dolgot tudtok együtt csinálni otthonról, aminek kézzelfogható eredménye is lesz! A home office csapatépítést soha nem látott hatékonyságra emeltük, mert 3 óra alatt egy komplett éttermi szintű vacsorát tudtok elkészíteni, ráadásul mindenki a saját lakásában, de online összekötve a kollégákkal, frenetikus hangulatban.

Válaszd a Makery Home Office Csapatépítő csomagokat céges rendezvényedhez!

Keress minket a +36 30 160 2757 számon, vagy írj nekünk: event@budapestmakery.hu

Hogyan működnek?

Először mindenki bejelentkezik home office-ból az általatok megválasztott videóplatformon keresztül, ahol máris indulhat a közös sütős-főzős buli!

Ezzel párhuzamosan a mobilotokon vagy tableteteken tudjátok nézni a választott fogásotok receptvideóját.

Egyénileg készítitek el az ételeteket, de közben megoszthatjátok egymással, hogyan haladtok.

Extraként kérhettek hostot, aki segít az elkészítésben és berúgja a buli motorját is.

Végül Proseccóval koccinthattok a konyhátokban elért sikerre, majd a csapat közösen kirúgja a virtuális falakat, főleg, ha megrendelitek valamelyik extra italcsomagot is.

Végül Proseccóval koccinthattok a konyhátokban elért sikerre, majd a csapat közösen kirúgja a virtuális falakat, főleg, ha megrendelitek valamelyik extra italcsomagot is.

Startup csomag

Startup csomag

9800 Ft /fő

Főleg kisebb létszámú cégeknek ideális választás, akik egyszerűen, könnyen, gyorsan szeretnének megszervezni egy igazán egyedi céges csapatépítőt home office-ban.

Corporate csomag

A céges otthoni DIY csapatépítő buli!

12600 Ft/fő

Ez a legnépszerűbb csomagunk, mert kicsi, közepes és nagy cégeknek is ideális, akik komplett Makerys választékot szeretnének kapni egy nagyobb volumenű csapatépítő eseményen.

zoom_0.00_00_05_09.Still021

Enterprise csomag

Az otthoni DIY csapatépítő Mega Party!

15 800 Ft/fő

Ha egy igazán nagyszabású és komoly (akár többszáz fős) online csapatépítőt szeretnél szervezni egy évben egyszer, akkor ez a csomag neked szól. A teljes, háromfogásossá bővíthető menühöz Makery logós ajándéktárgyakkal lepünk meg, melyekre a cégetek egyedi logója is rákerülhet!

Tedd még teljesebbé az élményt különleges extráinkkal!

Ajándéktárgyak

Dedikált Makery Host

Extra italcsomagok

Kiszállítás

Kipróbálnátok a Makery DIY Home Office csapatépítő élményt?

Ha a neked szóló egyedi viszonteladói konstrukciók, kedvezmények iránt érdeklődsz, írj nekünk!
Telefonon is elérsz minket

...vagy töltsd ki az alábbi űrlapot!