Home office csapatépítő! - Budapest Makery

Fedezzétek fel a különleges Vírusálló Csapatépítőt!

Home Office Team Building!

Az internet megváltoztatta az életünket, a céges bulikat mindenképpen. Az ugráló CD-ket 20 éve végérvényesen leváltották az ingyen letöltött mp3 listák. De a cégek tudták, hogy a buliban több van, lett youtube diszkó, és mindent letarolt megint 10 évre. Jött a vírus, otthoni iroda lett az egész világ, előkerültek hát az üvegek, meglett a Zoom party. Itt tartunk most, de a buli nem áll le, a fejlődés folytatódik, ti se maradjatok ki belőle! 

Itt végre tényleg tudtok együtt csinálni otthonról valami olyat, aminek kézzelfogható eredménye is lesz! A home office csapatépítést soha nem látott hatékonyságra emeltük, mert 3 óra alatt minden elkészül! Igen, végre itt vannak a Makery csapatépítő élmény csomagok home office-ra hangolva, mutatjuk:

Makery Maradj Otthon! Online csapatépítő csomagok

Tájékozódj a Makery DIY Home Office csapatépítő iránt MOST!

Vedd fel velünk a kapcsolatot a +36 30 160 2757 számon, vagy írj nekünk most:

STARTUP CSOMAG

Belépő a Home Office DIY buliba!
FT 7800 /Fő
 • 1 DIY Főétel
 • 1db 0,2l Prosecco

Hogy működik a Startup csomag?

Bejelentkezik mindenki home officeból, a saját lakásából és a Skype vagy ZOOM osztott képernyőin indulhat a közös szakács parti. A résztvevők együtt készítik el saját fogásaikat, közben megosztják egymással a mindent is. Koccintanak proseccoval az elért milestonera, majd a csapat közösen megváltja a világot, főleg, ha megrendelitek az extra, “kickoff!” ital csomagot is. Ha a családtagok is becsatlakoznának otthon, akkor címenként több csomagot tudtok rendelni, így végre a tágabb értelemben vett csapat is épülhet!

CORPORATE CSOMAG

A céges otthoni DIY csapatépítő buli!
FT 9900 /Fő
 • 1 DIY Főétel
 • Előétel VAGY desszert
 • 1db 0,2l Prosecco
 • Makery DIY longdrink VAGY egy üveg bor
 • Extra főétel kiegészítő csomag 5800 Ft / étel

Hogy működik a Corporate csomag?

A Makery étterem stúdió konyhájából bejelentkezik élő videóban, a vezérkar beszéddel és koccint a teljes csapattal. A véletlenszerűen kiosztott (vagy a HR által összeválogatott) csapatok egy-egy videó csoportban keverik az italokat. A főzés mellett akár a MAKERY egyik erre összeállított Spotify listáját is hallgathatjátok. A családbarát cégek akár a családtagokat is bevonhatják, ha mindenkinek rendelnek csomagot, így még jobban erősítve a csapat egységét. Készülnek az ételek, hevülnek a sütők, forrósodik a hangulat, teljesülnek a kihívások és épül a csapat. A desszert közben már mindenki derül, főleg, ha a “deadline” extra italcsomagot is megrendelitek!

ENTERPRISE CSOMAG

Az otthoni DIY csapatépítő Mega Party!
FT 12800 /Fő
 • 1 DIY Főétel
 • Előétel VAGY desszert
 • 1db 0,2l Prosecco
 • Makery DIY longdrink VAGY egy üveg bor
 • Makery ajándéktárgyak
 • Nincs szállítási díj
 • Extra főétel kiegészítő csomag 5200Ft / étel

Hogy működik az Enterprise csomag?

Az egyes osztályok videókonferenciát folytatnak TEAMS-ben, mikor a stúdió konyhából egyszercsak bejelentkezik élőben mindenkinek a management és elmondják a beszédüket. Ez után indul a közös főzés, de előbb a lényeg, mindneki bontja az ajándékát és a teljes csapat egymással koccint. Az osztályok a video chat szobájukban nekilátnak a csapatmunkának és elkészítik a fogásokat, miközben a Makery hostok animálják őket vetélkedőkkel, játékokkal. Minden fogás elkészítése közben bejelentkezik a stúdió és elkészülnek az osztott képenyős selfie-k is a közösségi médiába. Ha családi csomagot rendelnétek, akkor a család minden tagja képernyőre kerül, a gyerekek is megnézhetik végre, hol dolgoznak a szülők és nem kell a szobában kerülgetniük a kamerát.

Érdeklődsz a Makery DIY Home Office csapatépítő iránt?

Vedd fel velünk a kapcsolatot a +36 30 160 2757 számon, írj nekünk emailt, vagy töltsd ki az űrlapot:

Makery ajándéktárgyak

+ 1500 Ft/fő – Kis Makery ajándéktárgy

+ 3500 Ft/fő – Nagy Makery ajándéktárgy 

A Makery élményprogram mellett olyan vicces, maradandó vagy praktikus ajándéktárgyakat adunk díszcsomagolásban, melyek az alkalom emlékét teszik maradandóvá. Ajándéktárgy lehetőséget az Enterpirse csomag tartalmazza, bármely egyéb csomaghoz kiegészítésként rendelhetőek.  

Streaming Studio

Az Online csapatépítő szolgáltatás tökéletes kiegészítője lehet az eseményre dedikált exkluzív stúdió helyszín, ahonnan a levezető Host mellett a csapatok részéről is megjelenhetnek résztvevők, például a cég managementje. Erre Streaming helyszínként biztosítjuk a Budapest Makery étteremet.

Érdeklődj most kollégánknál az alábbi elérhetőségeken:

Email: event@budapestmakery.hu
Telefon: +36 30 160 2757

Extrák!

A különböző extra étel vagy ital kívánságokkal forduljatok kollégánkhoz! Biztosak vagyunk benne, hogy minden kérésre megoldást találunk!

Kiemelt ügyfélkapcsolat:

Thomann Timea
+36 30 160 2757 

Várjuk kérdéseid. Hívj most!!! 🙂

Dedikált Makery Host

Minden 20 fő fölötti megrendelőnk számára. A dedikált Makery Hostunk segíti a közös főzést. Előre tudunk egyeztetni az interaktív játékokról. Minden őrült és meglepő ötletre nyitottak vagyunk!

Kiszállítás

 • Budapest területén – 750 Ft/cím.

 • Országos kiszállítással kapcsolatban keresd kollégánkat az event@budapestmakery.hu e-mail címen, vagy a +36 30 160 2757 telefonszámon.

A szállítás a céges csomagon felül, a szállítást követő számla alapján történik.

Érdeklődsz a Makery DIY Home Office csapatépítő iránt?

Vedd fel velünk a kapcsolatot a +36 30 160 2757 számon!

Helyszín

Hungary 1072 Budapest, Dob utca 38.

Nyitvatartás

Hétfő: Kizárólag 10 fős foglalás felett

Kedd-Szombat: 12:00 – 23:00

Vasárnap: 12:00 – 20:00

Kapcsolat

+36 30 753 8040 Hét-Szo 09:00-20:00
+36 1 622 7391 Kedd-Vas 12:00-20:00
Email: info@budapestmakery.hu
Rendezvény és Csapatépítő: event@budapestmakery.hu
Rendelés leadása: foglalas@budapestmakery.hu