Leánybúcsú_beta - Budapest Makery

Makery Leánybúcsú:

A csajos buli 🙂

A nyár az esküvők szezonja, így értelemszerűen a leánybúcsúké is. Ha a te barátnőid közül is oltár elé áll valaki, illik tisztességgel elbúcsúztatni hajadon éveit – egy ilyen buli még jobban összekovácsolja a társaságot, életetek végégig emlékeztek rá. 

Tökéletes megoldást kínálunk erre az eseményre, hiszen nálunk minden adott, hogy egy igazán különleges közös élményben legyen részetek. A menyasszonynak pedig sosem árt, ha elleshet pár konyhai trükköt, amiket feleségként kamatoztathat a férje, a családja és nem utolsó sorban a maga örömére. 

HOGYAN IS MŰKÖDIK A MAKERY LEÁNYBÚCSÚ?

A különleges esemény egy welcome drinkkel kezdődik, majd mindenki választ magának a DIY étlapról. Jó tudni, hogy a Makeryben nem kell sztárséfnek lenni ahhoz, hogy csodás ételkölteményeket készítsetek! Amit az étlapról választotok, annak az összes hozzávalóját előkészítve és kimérve kis tálkákra rendezve megkapjátok és a szuper barátságos személyzet mellett tableteken futó videó app segít abban, hogy minden tökéletesen sikerüljön. A környezet otthonos és a különleges kívánságokat is mind megpróbáljuk teljesíteni. 

A főzést nem kell borzasztó komolyan venni, ez itt a közös játék és egy felejthetetlen alkalom apropója. Persze játék közben tanulni is lehet, így az utolsó pillanatban minden menyasszony kvalifikált konyhatündérré válhat! A Makery csapata ezért a menyasszonyt egy további kis játékra invitálja. Kezébe kap egy „Konyhatündér teszt”-et, melynek kitöltését egy ajándékkártyával jutalmazzuk, az ifjú párnak egy kellemes vacsorára (25 % kedvezménnyel).

Leánybúcsú csomag

FT 8200 /Fő
  • Welcome Shot
  • 2 Szabadon választott ital ( akár koktél is )
  • 1 DIY Főfogás

A választott ételek listáját, legkésőbb az esemény előtt 2 nappal küldjétek el számunkra a foglalas@budapestmakery.hu címre. Aktuális menünket itt érhetitek el.

Kérdés esetén keressetek bátran elérhetőségeinken!

Foglalásodat itt teheted meg !

Helyszín

Hungary 1072 Budapest, Dob utca 38.

Ideiglenes Nyitvatartás

Vas – Sze : Kizárólag 10 fő feletti foglalás lehetséges
Kérjük érdeklődjön a lent megadott számok egyikén

Csütörtök: 16:00 – 23:00 – asztalfoglalás 21:00-ig

Péntek: 11:30 – 23:00 – asztalfoglalás 21:00-ig

Szombat: 11:30 – 23:00 – asztalfoglalás 21:00-ig

Kapcsolat

+36 30 160 2757 Hét-Szo 09:00-20:30
+36 1 622 7391 Kedd-Vas 12:00-20:00

Rendezvény: event@budapestmakery.hu
Rendelés leadása: foglalas@budapestmakery.h