Éttermi Leánybúcsú

A nyár az esküvők szezonja, így értelemszerűen a leánybúcsúké is. Ha a te barátnőid közül is oltár elé áll valaki, illik tisztességgel elbúcsúztatni hajadon éveit – egy ilyen buli még jobban összekovácsolja a társaságot, életetek végégig emlékeztek rá.

Tökéletes megoldást kínálunk erre az eseményre, hiszen nálunk minden adott, hogy egy igazán különleges közös élményben legyen részetek. A legkülönlegesebb recepteket próbálhatjátok ki a barátnőkkel, barátokkal, miközben a Makery staff mindenben a segítségetekre lesz.

Hogyan is működik?

„A különleges esemény egy welcome drinkkel kezdődik, majd mindenki választ magának a DIY étlapról. Jó tudni, hogy a Makeryben nem kell sztárséfnek lenni ahhoz, hogy csodás ételkölteményeket készítsetek! Amit az étlapról választotok, annak az összes hozzávalóját előkészítve és kimérve, kis tálkákra rendezve kapjátok meg. A szuper barátságos személyzet mellett tableteken futó videó app segít abban, hogy minden tökéletesen sikerüljön. A környezet otthonos és a különleges kívánságokat is mind megpróbáljuk teljesíteni.

A főzést nem kell borzasztó komolyan venni, ez itt a közös játék és egy felejthetetlen alkalom apropója. Persze játék közben tanulni is lehet. A Makery csapata ezért a menyasszonyt egy további kis játékra invitálja, melynek kitöltését ajándékkártyával jutalmazzuk. Ezt az ifjú pár egy kellemes vacsorára válthatja be (25% kedvezménnyel).

LEÁNYBÚCSÚ CSOMAG

A választott ételek listáját, legkésőbb az esemény előtt 2 nappal küldjétek el számunkra a event@budapestmakery.hu címre.
12500 Ft / Fő
  • fejenként egy főétel
  • 1 Welcome shot
  • 2 szabadon kiválasztott ital
  • menyasszonynak egy 25%-os kártya benti használatra

Ajándék a menyasszonynak!

Akár egy feledhetetlen élményt is ajándékozhatsz az utolsó előtti percekre egy izgalmas együtt főzős leánybúcsúval. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Ha érdeklődsz a neked szóló egyedi konstrukciók, kedvezmények iránt, írj nekünk

…vagy hívj minket:

vagy töltsd ki az alábbi űrlapot!