Makery Delivery – PRESS

Makery Delivery sajtó oldal

AZ EGYÜTT SÜTÖS-FŐZŐS TÁRSASÁGI ÉLMÉNY OTTHONRA IS!

A sajtó képviselői számára ingyenesen biztosítjuk a kipróbálás lehetőségét!

Az együtt sütős-főzős társasági élmény, otthonra is!

Makery Delivery?

A Makery Delivery a Makery Brand éttermi DIY élményének új házhoz szállítós szolgáltatása.  Különleges Makerys dobozokban házhoz visszük a vendégek által kiválasztott ételek hozzávalóit és a Makery online elérhető receptvideó alkalmazásával mindenki játszva elkészítheti az ételkölteményeket, egy közös társasági élmény keretében!  

Mi ez a Makery?

A Budapest Makery DIY étterem a világ első DIY étterme, ahol a vendégek komplex éttermi fogásokat készíthetnek el, tabletes receptvideó alkalmazások segítségével, az éttermi asztalokba épített indukciós főzőlapokon. A Makery sikerének legfőbb hozzávalója 2016-os megnyitása óta a kreatív társasági élmény. Itt mindenki játszva elkészítheti az általa választott ételeket párjával, családjával, barátaival vagy munkatársaival együtt. Az ételek az előkészített hozzávalókból, mindenki által elkészíthetőek, az együtt átélt alkotás élményét adva profiknak és amatőröknek egyaránt. A sikerélmény tehát garantált! A Makery Delivery tehát ezt a társasági élményt viszi el az otthonokba. 

Mikor jön jól?

Ha szívesen szerveznél valami új és izgalmas programot otthon, legyen szó családi vagy baráti alkalomról, vagy akár céges csapatépítőről. A szolgáltatás indulása óta a Makery Online Teambuilding eseményeken a cégek már számos több száz fős, egyidejű országos Makery partit rendeztek. A nagy események mellet az otthoni DIY közös program persze arra is tökéletes, ha a pároddal kicsit többre vágynátok otthon, mint a közös tévézés.   Vagyis mindenkinek jó, akik otthoni keretek között akarnak egy különleges élményprogramot!  

Hányan lehetünk?

Sokan! Mivel az ételek sütőben készülnek, így mindenki egyszerre készítheti el a saját ételét. Egy hagyományos sütőben akár 8 ember étele is sülhet egyszerre. 

Az együtt sütős-főzős társasági élmény, otthonra is!

Mi van a dobozban, amit megkapok?

Az étel hozzávalói előkészítve, kimérve érkeznek hozzád, így neked már csak a főzés legélvezetesebb része jut! A dobozon lévő QR kód beolvasásával a mobilodon megnyílik az online nézhető receptvideó. Az étel elkészítése olyan mint egy kellemes társasjáték, vagy mint amikor a gyerekek egymás mellett legóznak. Ami tehát a dobozban van, az egy kreatív társasági élmény!

Miért érdekes a Makery Delivery?

Ahogyan a Makery az első DIY étterem, úgy a DIY ételkészítés élményének kiszállítását is elsőként indította el. A Covid-19 miatti lezárások és a home office miatt egyre nagyobb népszerűségre tett szert a szolgáltatás, mely a közösségi élményt innovatívan ötvözi a kreatív főzéssel. Kicsik és nagyok egyaránt részt vehetnek benne, nincs szükség főzőtudásra. Napjainkban rendkívül szűkösek a lehetőségeink társasági programokra és még az otthon lévő családok számára sem nagyon marad más a közös tévézésen kívül. Eközben a Makery Delivery üde színfolt lehet az otthoni napokban, de különleges alkalmakra, randivacsorára, családi vagy baráti programokra, születésnapra is.

A Makery Delivery egy-egy recepthez olyan különlegesebb hozzávalókat visz házhoz vendégeinek, amelyek alapvetően csak nagyobb mennyiségben beszerezhetők, és a hétköznapokban nem vásárolnánk meg őket otthonra. Az elkészítés közben így különleges hozzávalókkal találkozhatunk, mint például a Bourbon vanília, a vadhúsok, vagy a sous vide kezeléssel előkészített alapanyagok, melyeket pontosan úgy kapunk kézhez, mint a séf az étteremben. A Makery dobozokban ráadásul minden ki van mérve, előkészítve és kiporciózva, a folyamatot követve hibázni tehát nem lehet, de mindenkinek lehetősége van az egyéni fűszerezésre ízlés szerint. Az együtt főzés egy kellemes és szórakoztató játék azoknak, akik tudnak főzni, de inspiráló kihívás azoknak is, akik nem tudnak. Később ők jó eséllyel kedvet kaphatnak hozzá, hiszen a sikerélmény és a játszva tanulás meghozhatja a kedvét mindenkinek.

A vállalati teambuilding programok megrendezésére már a Budapest Makery étterem is kiváló helyszínt jelentett, hiszen itt az együtt főzés közben eltűnnek a határok férfiak és nők, cégvezetők és juniorok között. A lezárások azonban ellehetetlenítették az ilyen csoportos éttermi eseményeket, miközben pont a covid hatására kialakult helyzet teszi egyre szükségesebbé a csapatépítők megrendezését. A sokhelyen home office-ban működő cégek számára a Makery Delivery olyan Online Teambuilding programokat hívott életre, melyben már az előző év végén is számos cég többszáz fős országos online csapatépítéseket rendezhetett. Ezeken az alkalmakon a Makery Hostok segítik a sikeres csapatélményt.

A Makery a világ első DIY étterme! A 2016-ban indult magyar startup hazai befektetésből franchise-hálózatként kezd terjeszkedni Európában. A franchise rendszer építés megköveteli a folyamatos fejlesztést, melyet a jelenleg gyorsan változó piaci helyzethez való alkalmazkodás is gerjeszt. A Makery Brand a rezilienciát helyezte fókuszba, hogy gyorsan és hatékonyan tudjon reagálni a kihívásokra, amilyen a Covid-19 járvány is. A fejlesztés-központú szemlélet egyik eredménye a Makery Delivery szolgáltatás is, amely kreatívan választ ad a jelenlegi helyzetre. Ahogyan a lezárt éttermi piacon elvisszük a Makery élményt az otthonokba, úgy próbálunk az európai piacon pop-up étteremnyitásokkal a franchise partnerek elébe menni. Vagyis ha a hegy nem megy Mohamedhez, akkor Mohamed megy a hegyhez!

Az együtt sütős-főzős társasági élmény, otthonra is!

INGYENES SAJTÓ TESZT:

Rendelj otthonra Makery Delivery élményt!

Használd a sajtó számára ingyenes rendeléshez szükséges kuponkódot: a rendeléskor fizetés előtt a „PRESS” beírásával!

Kuponkód: PRESS

Sajtóanyag letöltése

Itt találhatóak a letölthető képek és szövegek, amik segíthetnek a cikkírásban

All rights reserved Makery World