Mi a Makery?

Home / Mi a Makery?

''Az a kulcs, hogy a főzés itt közös játékká válik'' - Forbes

A Makery egy innovatív vendéglátó hely, amely az együtt főzés kreatív közösségi élményét kínálja pároknak, családoknak, baráti társaságoknak, cégeknek és turistáknak.

Mi történik a Makeryben:

Mint minden rendes, jóravaló étteremben, a Makeryben is kaptok egy étlapot, aztán pont úgy, mint akármelyik étteremben, mindenki azt választ, amit szeretne. ...ám innentől kezdve minden más lesz! 🙂

Megkapjátok a kiválasztott étel elkészítéséhez szükséges hozzávalókat egy falapon, kis tálkákban, kimérve, előkészítve. Persze innentől sem vagytok magatokra hagyva: mindenki kap egy tabletet, amin egy videó alkalmazás végigvezet az áhított étel elkészítésének folyamatán. Az étterem a legmodernebb konyhai technológiával felszerelt, Electrolux sütők és asztalokba épített indukciós lapok segítenek az ételek elkészítésében.

A világon egyedülálló módon, itt minden egyes nap éttermi áron és éttermi időn belül kaphattok egy aktív közösségi eseményt, az együtt főzés élményével! Az étlapon nemcsak híres szakácsok és gasztro-bloggerek ételei találhatóak meg, de a akár Ti receptjeitek is felkerülhetnek rá...

Nem kell félni, az áraink nem borsosak (ellentétben a borsbundás borjúszűzünkkel... haha). Előételt és desszertet 3.000Ft alatt, főételt pedig 2.000-5.000 Ft között választhattok a DIY étlapunkról, amit képpel és videóval együtt megtalálhattok a menü gomb alatt. Áraink tartalmazzák a gondtalan főzés élményéhez szükséges összes konyhai eszközt és felszerelést, sőt el is mosogatunk, ki is takarítunk mindannyiótok után. Amit hoznotok kell magatokkal, az felhőtlen jókedv és kreativitás.

MIBEN EGYEDÜLÁLLÓ A MAKERY?

Máshol:

Itt nem csak azonos elkészítési módú, egyfajta konyhára jellemző ételtípus található, mint néhány már létező hagyományos csináld magad étteremben (Fondue, Korean Barbecue, Chinese Hot Pot vagy a Japanese Shabu Shabu).

---

Itt a vendégek nem ugyanazon az ételen dolgoznak, nem egy programra fizetnek és nem a teljes ételkészítés hosszú folyamatát viszik végig, mint a főzőiskolákban.

A Makeryben:

A Makeryben korszerű nemzetközi konyha szerinti különféle ételek találhatók, melyek különböző konyhai eszközökkel, ételenként eltérő módon készíthetőek el.

---

A Makeryben a vendégek személyenként eltérő ételeket választhatnak az étlapról, melyek alapanyagait előkészítve és kimérve kapják meg, amit a személyzet mellett tableteken futó videó app segítségével, éttermi időtartamon belül készíthetnek és fogyaszthatnak el, majd végül a fogyasztás szerint fizethetnek ki.