Makery Leánybúcsú: A csajos buli 🙂

A nyár az esküvők szezonja, így értelemszerűen a leánybúcsúké is. Ha a te barátnőid közül is oltár elé áll valaki, illik tisztességgel elbúcsúztatni hajadon éveit – egy ilyen buli még jobban összekovácsolja a társaságot, életetek végégig emlékeztek rá. 

Tökéletes megoldást kínálunk erre az eseményre, hiszen nálunk minden adott, hogy egy igazán különleges közös élményben legyen részetek. A menyasszonynak pedig sosem árt, ha elleshet pár konyhai trükköt, amiket feleségként kamatoztathat a férje, a családja és nem utolsó sorban a maga örömére. 

HOGYAN IS MŰKÖDIK A MAKERY LEÁNYBÚCSÚ?

A különleges esemény egy welcome drinkkel kezdődik, majd mindenki választ magának a DIY étlapról. Jó tudni, hogy a Makeryben nem kell sztárséfnek lenni ahhoz, hogy csodás ételkölteményeket készítsetek! Amit az étlapról választotok, annak az összes hozzávalóját előkészítve és kimérve kis tálkákra rendezve megkapjátok és a szuper barátságos személyzet mellett tableteken futó videó app segít abban, hogy minden tökéletesen sikerüljön. A környezet otthonos és a különleges kívánságokat is mind megpróbáljuk teljesíteni. 

A főzést nem kell borzasztó komolyan venni, ez itt a közös játék és egy felejthetetlen alkalom apropója. Persze játék közben tanulni is lehet, így az utolsó pillanatban minden menyasszony kvalifikált konyhatündérré válhat! A Makery csapata ezért a menyasszonyt egy további kis játékra invitálja. Kezébe kap egy „Konyhatündér teszt”-et, melynek kitöltését egy ajándékkártyával jutalmazzuk, az ifjú párnak egy kellemes vacsorára (25 % kedvezménnyel).

Leánybúcsú csomag

FT 8200 /Fő
  • Welcome Shot
  • 2 Szabadon választott ital ( akár koktél 😉 )
  • 1 DIY Főfogás

A választott ételek listáját, legkésőbb az esemény előtt 2 nappal küldjétek el számunkra a kitchen@budapestmakery.hu címre. Aktuális menünket itt érhetitek el.

Kérdés esetén keressetek bátran elérhetőségeinken!

Helyszín

Hungary 1072 Budapest Dob utca 38

Nyitvatartás

H : 10 fős foglalás felett 
K-SZo : 12:00 – 23:00
V :12:00 – 20:00

Kapcsolat

Phone: +36 30 160 2757 09:00-20:30
+36 1 614 3001 K-V 12:00-20:00
Email: info@budapestmakery.hu
Rendezvény: event@budapestmakery.hu
Rendelés leadása: foglalas@budapestmakery.hu