Leánybúcsú

Home / Leánybúcsú

Makery Leánybúcsú, a lányos buli 😉

A nyár az esküvők szezonja, így értelemszerűen a leánybúcsúké is. Ha a te barátnőid közül is oltár elé áll valaki, illik tisztességgel elbúcsúztatni hajadon éveit – egy ilyen buli még jobban összekovácsolja a társaságot, életetek végégig emlékeztek rá.

Tökéletes megoldást kínálunk erre az eseményre, hiszen nálunk minden adott, hogy egy igazán különleges közös élményben legyen részetek. A menyasszonynak pedig sosem árt, ha elleshet pár konyhai trükköt, amiket feleségként kamatoztathat a férje, a családja és nem utolsó sorban a maga örömére.

HOGYAN IS MŰKÖDIK A MAKERY LEÁNYBÚCSÚ?

A különleges esemény egy welcome drinkkel kezdődik, majd mindenki választ magának a DIY étlapról. Jó tudni, hogy a Makeryben nem kell sztárséfnek lenni ahhoz, hogy csodás ételkölteményeket készítsetek! Amit az étlapról választotok, annak az összes hozzávalóját előkészítve és kimérve kis tálkákra rendezve megkapjátok és a szuper barátságos személyzet mellett tableteken futó videó app segít abban, hogy minden tökéletesen sikerüljön. A környezet otthonos és a különleges kívánságokat is mind megpróbáljuk teljesíteni.

A főzést nem kell borzasztó komolyan venni, ez itt a közös játék és egy felejthetetlen alkalom apropója. Persze játék közben tanulni is lehet, így az utolsó pillanatban minden menyasszony kvalifikált konyhatündérré válhat! A Makery csapata ezért a menyasszonyt egy további kis játékra invitálja. Kezébe kap egy „Konyhatündér teszt”-et, melynek kitöltését egy ajándékkártyával jutalmazzuk, az ifjú párnak egy kellemes vacsorára (25 % kedvezménnyel).

Leánybúcsú csomag ára : bruttó 8.200 Ft / fő  

(két fogásos csomag +2.600Ft/fő)

Mely tartalmaz:

  • 1db welcome shotot
  • 1db DIY főfogás elkészítését
  • 2db szabadon választott italt/koktélt

A választott ételek listáját, legkésőbb az esemény előtt 2 nappal küldjétek el számunkra a foglalas@budapestmakery.hu címre. Aktuális menünket itt érhetitek el.

Kérdés esetén keressetek bátran elérhetőségeinken!

Foglalj időpontot az exkluzív Makery Leánybúcsú alkalomra MOST!

Helyszín. Budapest Makery, 1072 Bp. Dob utca 38.


További információ:
event@budapestmakery.hu

+36 30 50 40 640