Leánybúcsú

Home / Leánybúcsú

Makery Leánybúcsú, a lányos buli 😉

A nyár az esküvők szezonja, így értelemszerűen a leánybúcsúké is. Ha a te barátnőid közül is oltár elé áll valaki, illik tisztességgel elbúcsúztatni hajadon éveit – egy ilyen buli még jobban összekovácsolja a társaságot, életetek végégig emlékeztek rá.

Tökéletes megoldást kínálunk erre az eseményre, hiszen nálunk minden adott, hogy egy igazán különleges közös élményben legyen részetek. A menyasszonynak pedig sosem árt, ha elleshet pár konyhai trükköt, amiket feleségként kamatoztathat a férje, a családja és nem utolsó sorban a maga örömére.

Hogyan is működik a Makery Leánybúcsú?

A különleges esemény egy welcome drinkkel kezdődik, majd mindenki választ magának a DIY étlapról. jó tudni, hogy a Makeryben nem kell Sztárséfnek lenni ahhoz, hogy csodás ételkölteményeket készítsetek! Amit az étlapról választotok, annak az összes hozzávalóját előkészítve és kimérve kis tálkákra rendezve megkapjátok és a szuper barátságos személyzet mellett tableteken futó videó app segít abban, hogy minden tökéletesen sikerüljön. A környezet otthonos és a különleges kívánságokat is mind megpróbáljuk teljesíteni. A főzést nem kell borzasztó komolyan venni, ez itt a közös játék és egy felejthetetlen alkalom apropója. Persze játék közben tanulni is lehet, így az utolsó pillanatban minden menyasszony kvalifikált konyhatündérré válhat! A Makery csapata ezért a menyasszonyt egy további kis játékra invitálja. Kezébe kap egy „Konyhatündér teszt”-et, melynek kitöltését Kívánság Koktéllal jutalmazzuk és mellé egy ajándékkártya is társul, az ifjú párnak egy kellemes vacsorára (25 % kedvezménnyel).

Leánybúcsú csomag ára : 7500 Ft / fő

Mely Tartalmaz:

-Személyenként egy DIY fogás elkészítését

-Egy welcome shotot

-Személyenként 2 szabadon választott italt/koktélt

..valamint a feljebb említett jutalmakat

Foglalj időpontot az exkluzív Makery Leánybúcsú alkalomra MOST!

Helyszín. Budapest Makery, 1072 Bp. Dob utca 38.

Asztalfoglalás és információ: +36 30 50 40 640