Háttér

Home / Háttér

HÁTTÉR

Új programlehetőség

A Makery egy olyan új helyszín, amely árában és egyszerűségében teljes egészében beilleszthető egy éttermi program keretei közé, miközben egy aktív élményben lehet részed, amelyben jó osztozni bárkivel. Az együtt főzés szuper közösségi kikapcsolódás családoddal, pároddal vagy barátaiddal. Ha pedig céges csapatépítés alkalmára kell programot találni, akkor is vicces és maradandó élményeket kínálunk nektek.

DIY étterem

A világon máshol is létező DIY éttermekkel szemben a Makery nem csak egy bizonyos étel típusnak van fenntartva, hanem itt a vendég egy teljes értékű, sokszínű étlapot talál, melyek alapanyagaikban és elkészítésük módjában is teljesen eltérőek lehetnek. A csoportosan érkező vendégek pedig saját ízlésüknek megfelelően egymástól eltérő ételeket is választhatnak, készíthetnek videók segítségével.

Nem főzőiskola

A Makery nem iskola, sokkal inkább játszótér! Közönsége nem korlátozódik a főzni szeretőkre, nálunk itt a helye azoknak is, akik ezelőtt nem főztek és talán ezután sem fognak. Mi a főzés élményét tesszük mindenki számára elérhetővé és erre talán pont azoknak van leginkább szüksége, akik ezt maguktól nem élték még át. Persze nem kizárt, hogy tanulsz is valamit, hiszen a korszerű oktatás is egyre inkább a játszva tanulást hirdeti.

Előzmények

Miután a Budapest Bakering street-food startuppal szerethető formában ötvöztük a Budapest arculatát idéző járműveket és a street-food trendet, most nem kisebb célt tűztünk ki, minthogy megreformáljuk az éttermi vendéglátást. Akárcsak a kiskocsik esetében, most is felrúgjuk a konvenciókat, mert hisszük, hogy a gasztro-forradalom minden irányba tágítja az étkezés kultúrájának határait.