Ajándékutalványok felhasználása

Home / Ajándékutalványok felhasználása

Fontos tudnivalók

SZERETNÉNK A MEGAJÁNDÉKOZOTTAK SEGÍTSÉGÉRE LENNI

Kedves Vendégeink!
A Makery Ajándékcsomagokat vendégeink December 23.-ig minden nap 12:30 – 15:30 között válthatják be,
December 26.-át követően a megszokott módon tudnak foglalni.
A megnövekedett forgalom okán a 2018.12.31.-es lejáratú Makery Ajándékcsomagokat meghosszabbított időszakban, 2019.01.31-ig lehet beváltani.

A Budapest Makery az elmúlt fél évben a város legkeresettebb programjai közé emelkedett. Novemberben volt olyan időszak, amikor már csak egy hónappal későbbi időpontra lehetett asztalt foglalni. Az ideális ajándékokat keresve is sokan vásárolnak Makery ajándékutalványt. A fokozott érdeklődésnek köszönhetően éttermünkbe mindenképpen foglalással kell érkezni és a foglalást érdemes hetekkel előre megtenni. Az utalványok fél  évig érvényesek, de szeretnénk megkönnyíteni a dolgát azoknak, akik még 2019 első negyedévében fel szeretnék használni!

Ennek érdekében a napi foglalások között a férőhelyek egy részét fenntartjuk az ajándékutalvánnyal foglalók számára. A megajándékozottakkal szívesen felvesszük közvetlenül is a kapcsolatot, hogy megkönnyítsük számukra a foglalást.Add meg az utalvány felhasználójának keresztnevét és emailjét,
ha szeretnéd, hogy közvetlenül is a segítségére legyünk:

 

Keresztnév (pl.: Éva):
 


A foglalás menete

A jelentős érdeklődés miatt éttermünk minden nap teltházzal működik, miközben törekszünk rá, hogy mindenki mielőbb eljöhessen hozzánk. A minél gördülékenyebb kiszolgálás érdekében arra kérjük kedves vendégeinket, hogy amennyiben lehetséges, foglaláskor válasszák ki étlapunkról az elkészíteni kívánt fogásokat.


Az elkészítendő fogások kiválasztása:

 

Választható ételek

 

Foglalásnál az időpont kiválasztása mellett fontos az elkészítendő ételek megadása és a foglalási idő kiválasztása. A kiválasztott ételeket a foglalási oldalon a megjegyzés mezőbe lehet beírni

Azonnali asztalfoglalás:


Asztalfoglalás

 

 

 Ajándékcsomag vásárlása webshopunkban:

 

Webshop