Ajándékutalványok felhasználása

Home / Ajándékutalványok felhasználása

Fontos tudnivalók

SZERETNÉNK A MEGAJÁNDÉKOZOTTAK SEGÍTSÉGÉRE LENNI

A Budapest Makery az elmúlt fél évben a város legkeresettebb programjai közé emelkedett. Novemberben volt olyan időszak, amikor már csak egy hónappal későbbi időpontra lehetett asztalt foglalni. Az ideális ajándékokat keresve is sokan vásárolnak Makery ajándékutalványt. A fokozott érdeklődésnek köszönhetően éttermünkbe mindenképpen foglalással kell érkezni és a foglalást érdemes hetekkel előre megtenni. Az utalványok egy évig érvényesek, de szeretnénk megkönnyíteni a dolgát azoknak, akik még 2018 első negyedévében fel szeretnék használni!

Ennek érdekében a napi foglalások között a férőhelyek egy részét fenntartjuk az ajándékutalvánnyal foglalók számára. A megajándékozottakkal szívesen felvesszük közvetlenül is a kapcsolatot, hogy megkönnyítsük számukra a foglalást.Add meg az utalvány felhasználójának keresztnevét és emailjét,
ha szeretnéd, hogy közvetlenül is a segítségére legyünk:

 

Keresztnév (pl.: Éva):
 


A foglalás menete

A jelentős érdeklődés miatt éttermünk minden nap teltházzal működik, miközben törekszünk rá, hogy mindenki mielőbb eljöhessen hozzánk. A minél gördülékenyebb kiszolgálás érdekében arra kérjük kedves vendégeinket, hogy amennyiben lehetséges, foglaláskor válasszák ki étlapunkról az elkészíteni kívánt fogásokat.


Az elkészítendő fogások kiválasztása:

 

Választható ételek

 

Foglalásnál az időpont kiválasztása mellett fontos az elkészítendő ételek megadása és a foglalási idő kiválasztása. A kiválasztott ételeket a foglalási oldalon a megjegyzés mezőbe lehet beírni! A főzőlapoknál töltött idő a létszám és az elkészítendő ételek számának megfelelően eltérő: 2 fős társaság esetén 1 fogás 1,5 órát, 2 fogás 2 órát, míg 4 főnek 1 fogás 2 órát, 2 fogásra pedig 2,5 órát vesz igénybe. Kérjük, hogy a foglalásnál ez alapján adjátok meg a foglalási időtartamot, mely a főzőlapoknál eltöltött időre vonatkozik, így természetesen tovább is lehet maradni, akár az elkészített ételeket elfogyasztani, vagy csak iszogatni. 🙂 Erre a Makery emeleti asztalai használhatóak.

Azonnali asztalfoglalás:


Asztalfoglalás

 

 

 Ajándékcsomag vásárlása webshopunkban:

 

Webshop